Jump to content

Module configuration bug


Elcor
 Share

Recommended Posts

Hi,

1.

I noticed when I have multiple inverters with more MPP (Such as SMA CORE 2) and multiple roofs, when I try to configure inverter number 2 (or higher number) and I want to make his MPP to affect modules from certain roof, it makes that change but is scrolls whole simulation back to inverter 1. I hope you understood what the problem is. Screen record is below. This is really annoying because its easy to get lost in all those MPP-s and inverters, especially when having more than just 2 inverters

2.

Is there any option to save configuration when its not completly finished? . Its frustrating to loose time on 80% configuration and then some bug happens and its all messed up. 

 

If you have any suggestion that would make this kind of simulation (multiple roofs with multiple inverters) easier in future, feel free to suggest me. In this project you can see I have more than 20 roofs, and they would need to be connected on 8 inverters (SMA CORE 2)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi Elcor,

sorry for the late reply.

1. Unfortunately the video is not displaying for me, it just says "no video with supported format and mime-type found". And from your explanation I do not really understand the problem, I am afraid.

2. This is not possible at the moment, I am afraid. We do have this feature request on our list, but I can't give a date for that right now.

Kind regards,

Martin

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...